27 Ağustos 2012 Pazartesi

Selamm

Biraz mutsuzum aslında. Bir sürü fotoğraf çektim post hazırlamak için ama hazırlayasım gelmiyor... O kadar uğraşıyorum ama beni sadece 3 kişi takip ediyor :( Yine postlarıma devam edeceğim tabii. Ama içimden gelerek değil. İzleyicim olmanız hiç önemli değil. Sadece yazımı okumanız yeterli. Sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var. Sırası geldikçe paylaşacağım zaten. Yazılarım hoşunuza gidiyor ve size bir şeyler katıyorsa ne mutlu bana ! Hatta bu yazıyı buraya kadar okuduysanız sizlere de çok teşekkür ederim. Umarım beni anlamışsınızdır...

Yazı hakkında yorumlarınızı beklerim.

İstek ve şikayetleriniz için : pinkandblue_00@hotmail.com

3 yorum:

  1. ben bu durumları biliyorum, ilk başta çok zorduu:(( sen kendini sıkma, paylaşım yap, bak nasl artacak izleyiciler :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimm :) Sizler de olmasanız iyice umudumu kaybederdim :)) Devam edeceğim

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sevgili arkadaşım.. Hiiiç umutsuzluğa kapılma.. Bak bloğunu buldum benim gibi birçok kişi bulacaktır bloğunu.. Hem benim çok çok hoşuma gitti bloğun.. Bundan sonra da takip edeceğim.. Okuduğun kitaplarla çok ilgilendim. Yine okuduğun kitap yorumlarını paylaşmanı bekliyorum. Çünkü benim için yorumlar çok önemli ona göre popüler güncel olan kitap alıyorum yoksa bildiğim yazarlardan şaşmıyorum..:))
    Çok selam ve sevgilerimle kardeşim...:))

    YanıtlaSil